3 tips til visning

Skal du selge bolig, kommer du som regel ikke utenom å ha en visning. Men hvordan kan du få til en fantastisk visning?

Selv om det gjerne er eiendomsmegler som arrangerer selve visningen, så er det mye du kan gjøre for at den skal gå for seg så bra som overhode mulig. Først og fremst, sørg for at alle i familien, venner og naboer, vet at da er det visning i boligen, slik at dere ikke blir avbrutt av unødvendige besøk og telefoner.

Ikke mer folk enn nødvendig

En av de voksne i huset bør ta barna ut på en eller annen aktivitet slik at det ikke er masse støy og unødvendig mas. En av de voksne bør gjerne være tilgjengelig i boligen for å svare på en del spørsmål om ting som folk skulle lure på. Er den som skal være der i ekstra godt humør, kan det være kjekt med noe nybakt på kjøkkenbenken, som gjestene kan forsyne seg av.

Få vekk rotet

Rydd og vask før visning, slik at det er rent og fint. Har det blitt tatt bilder av boligen så sørg for at boligen fremstår mest mulig likt som på bildene. Da skaper du en sammenheng mellom bilde og virkelighet og fremstår som troverdig. Husk at folk gjerne også titter i skap og skuffer på visning, så det nytter ikke å bare gjemme rotet vekk. Og du? For alt i verden, prøv å holde deg unna duftlys uansett hvor fristende de er. Det kan fremstå som om du prøver å maskere dårlig luft eller stank.

La eiendomsmegler gjøre jobben sin

Eiendomsmegleren er trent for å selge, det er ikke du. Du har mye historie i huset og det er lett for deg å bli personlig når du skal presentere ting i huset. Eiendomsmegleren har en profesjonell avstand, og kan derfor selge boligen mer effektivt.

Det er viktig å ha alt klart til visning
Det er viktig å ha alt klart til visning når du skal selge bolig